top of page

Over ons

Hengelsport Willem even kort samengevat:

onze missie

Willem van Doorn is de eigenaar van Hengelsport Willem en opent de deuren van de winkel in januari 1993 met de missie om iedereen het plezier van de hengelsport te laten beleven. Inmiddels 30 jaar later is er veel veranderd, maar de visie staat nog altijd ijzersterk in zijn (vis)schoenen. Bij Hengelsport Willem staat service en klantgerichtheid op de eerste plaats. We nemen de tijd voor je en helpen je met alle vragen en wensen. Lekker ouderwets!
 

We hebben vrijwel alles op het gebied van hengelsportbenodigdheden. Onze winkel heeft een groot assortiment, met ruime keuze in alle mogelijke prijsklassen.
Alles is zorgvuldig geselecteerd op basis van onze eigen ervaringen.

 

Verder kun je bij ons terecht voor kleine reparaties aan je hengels en/of molens. Kijk voor voor meer info en wat we verder allemaal te bieden hebben bij onze services.


Veel vissers in de wijde omtrek en andere delen van de wereld weten ons al te vinden. Mocht het zijn dat je echt nog nooit van Hengelsport Willem gehoord hebt dan ben je hopelijk inmiddels al nieuwsgierig geworden en breng je ons in de toekomst een bezoekje. We heten je hier uiteraard van harte welkom!

11233342_550562338430267_6790278174085219084_o.jpg

RECENSIES

Oscar B.

Buitengewoon leuke plek om vis spulletjes te kopen. Willem is een bron van kennis en geen opdringerige verkoper maar meer een onderwijzer in het vissen. Technieken, stekken en materiaal wordt goed, grondig en geduldig besproken. Ik vond het kopen van m'n zeevis spulletjes een leuke en informatieve ervaring.

Bert V.

Gevestigde hengelspeciaalzaak. Groot assortiment voor zowel zoetwater visserij artikelen als zee vis benodigdheden. Behulpzame en vakkundige bediening.Prijs- kwaliteit in balans.

Dennis L.

Aanrader! Afgelopen zaterdag wat voer en klein materiaal gekocht, prijstechnisch prima. Ook kreeg ik wat praktische montage tips over zowel de penhengel als de statische hengel, afgelopen zondag op beide hengels een prachtige zeelt gevangen! Leuke zaak met een ruim assortiment én uiteraard Willem, die niet te beroerd is het één en ander goed uit te leggen.

bottom of page